Contact

Wie zijn we?

Welkom bij Zonderpfas.nl, uw gids voor een leven vrij van PFAS. Als onderdeel van Mirai Media, gelegen in Meersstraat 238, 1770 Liedekerke, België, streven we ernaar om uitgebreide, accurate en nuttige informatie te bieden over een PFAS-vrije levensstijl. Onze focus ligt op het verbeteren van uw algehele welzijn en het beschermen van het milieu door het promoten van gezonde, PFAS-vrije keuzes.

Ons doel bij Zonderpfas.nl is het belichten van de beste opties voor PFAS-vrije producten en praktijken, van kookgerei tot alledaagse gebruiksvoorwerpen. We begrijpen het belang van geïnformeerde keuzes en bieden daarom gedetailleerde beoordelingen, handige koopgidsen en deskundig advies om u te ondersteunen in uw streven naar een gezonder leven.

Transparantie is voor ons een kernwaarde. Wij onderhouden affiliate partnerschappen met Amazon.nl en Bol.com. Voor meer details, bezoek onze Affiliate Disclosure pagina. Onze content is gemaakt met integriteit en objectiviteit, en uw vertrouwen is onze prioriteit.

Zonderpfas.nl is meer dan een website; het is een platform voor gelijkgestemden die zich inzetten voor een gezondere, duurzamere toekomst. We nodigen u uit om deel te nemen aan onze gemeenschap, uw ervaringen te delen en samen te werken aan een PFAS-vrije wereld.

Bedankt voor het kiezen van Zonderpfas.nl als uw bron voor informatie. Samen maken we stappen naar een gezonder, milieuvriendelijker leven.

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
U bent